Over martijn

LEER ME KENNEN

OVER MARTIJN​

LEER ME KENNEN

MARTIJN ONTDEKT FREESTYLE VOETBAL​
Van kleins af aan domineert voetbal mijn leven. Ik kon amper lopen en wou al voetballen. Als klein jongetje begon ik bij eerste klasse ploeg KV Oostende. Na een ernstige blessure besloot ik om me te verdiepen in het straatvoetbal. Ik boekte op korte tijd veel vooruitgang. Op Youtube zocht ik naar nieuwe tricks, nam mijn bal en ging urenlang oefenen op straat. Soms lukken bepaalde tricks pas na meer dan 500 pogingen. De vele oefenuren voelen voor mij niet aan als een opoffering. De voldoening en de adrenaline die ik voel als een nieuwe trick lukt, is het mooiste wat er is in mijn leven.
EEN ALL-ROUND FREESTYLER VOETBALLER
Ik sta bekend als allrounder die met mijn enthousiasme een publiek volledig weet in te pakken.
BELGIUMS GOT TALENT
Samen met mijn beste vriend Thomas schopte ik het tot de halve finales van Belgium’s Got talent.
Lees meer
KAMPIOENSCHAPPEN​
Dankzij mijn gedrevenheid, passie en talent heb ik al heel wat titels behaald. Zo werd ik o.a. Belgisch kampioen panna en Benelux kampioen.
VOLLENBAK VOETBAL
Bij kinderzender VTM KIDS presenteer ik samen met Michiel het programma: “Vollenbak Voetbal”.
AFGESTUDEERD ALS L.O. LEERKRACHT​
Ik vond het ook belangrijk om een diploma te behalen. Aangezien ik enorm graag de sportmicrobe doorgeef aan jongeren, was de keuze voor de opleiding tot leerkracht Lichamelijk Opvoeding evident. In 2018 behaalde ik met glans mijn diploma.
KINDERDROOM
Momenteel krijg ik de kans om opdrachten te doen in België en ver daarbuiten. Mijn bal bracht mij o.a. in Rusland, Denemarken, Frankrijk, Oekraïne, Spanje, Egypte… Ik ontmoette de beste voetballers ter wereld zoals Marcelo, Neymar, Jan Vertonghen, Willian, Thomas Meunier, Michy Batschuayi… De appreciatie die ze voor mij tonen is voor mij een grote eer.

ONTDEK HOE WE KUNNEN SAMENWERKEN

NL
EN NL
Om jou een aangenamere ervaring te bieden maakt deze site gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.