AANBOD

VOETBAL SHOW | Workshops | privé training

AANBOD

VOETBAL SHOW | Workshops | privé training

Ik doe de gekste tricks met een bal en maak zo een evenement onvergetelijk. Alles gebeurt op een interactieve manier, waardoor elke toeschouwer zich betrokken voelt. Eén freestyle demonstratie duurt gemiddeld 7 minuten, maar alles kan besproken worden.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Laat je inspireren door enkele van mijn meest voorkomende opdrachten

Is je kind gek op voetbal? Dan is Martijn je perfecte partner om er een onvergetelijke communie van te maken. Met zijn kunsten laat hij letterlijk je mond openvallen. Na een spetterende freestyle en panna show, kunnen kinderen de kneepjes van het vak aanleren tijdens een persoonlijke workshop.

Is je kind gek op voetbal? Martijn maakt je verjaardagsfeest onvergetelijk! Met zijn kunsten laat hij letterlijk je mond openvallen. Na een spetterende freestyle en panna show, kunnen kinderen de kneepjes van het vak aanleren tijdens een persoonlijke workshop.

Wil je als bedrijf je product promoten of een bepaalde doelgroep activeren, dan ben je bij freestyler Martijn Debbaut aan het goede adres. Martijn verbaast het publiek niet alleen met zijn unieke tricks, maar zeker ook met zijn acteerskills. Hij is de artiest bij uitstek om mee te spelen in jouw commercial. In samenspraak met je bedrijf denkt Martijn mee aan een creatief concept.

Voor een ideale afsluiter van je voetbalkamp ben je bij freestyler Martijn aan het perfecte adres. Alle voetballertjes krijgen in kleine groepjes een intensieve workshop van 30 minuten waarin ze de coolste tricks aanleren. Na de workshop kunnen de kinderen samen met hun ouders genieten van een spetterende freestyle voetbalshow waarin hij zijn beste tricks laat zien. Na de show volgt een “panna challenge” waar de kinderen en hun ouders worden uitgedaagd voor een spelletje panna.

Ben je sponsor en wil je je graag onderscheiden van andere sponsors? Verbaas dan je toeschouwers door freestyler Martijn aan boord te nemen. Hij trekt de aandacht en brengt je product op een positieve manier onder de aandacht. De combinatie van freestyle voetbaloptredens en panna challenges is ideaal.

Door Martijns spectaculaire freestyle voetbaltricks wordt je bedrijfsfeest origineel en aantrekkelijk gemaakt. Hij legt contact met de aanwezigen, zorgt dat iedereen wat loskomt en creëert een leuke, ontspannen sfeer.

bovenstaande bedrijven HADDEN AL VERTROUWEN IN MIJ

Ook wij kunnen samenwerken!

NL
EN NL
Om jou een aangenamere ervaring te bieden maakt deze site gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.